Het Gouden Pad. Voor de vormgeving van deze blog heb ik 2 kaartensets gebruikt: “De wijsheid van het gouden pad.” en “De weg naar je levensdoel”.

Hoe leef je jouw unieke leven en neem je jouw eigen plek hierin in. Wat zijn je levensdoelen en hoe vind je jouw gouden pad.

 

Wat is het gouden pad? 

Het gouden pad is het levenspad die speciaal en alleen voor jou bedoeld is.

Iedereen heeft zijn/haar unieke vaardigheden en passies. Ontdek wie je werkelijk bent en loop/fiets/rijd/... jouw gouden pad.

  1. Wat zijn jouw dromen en wensen?
  2. Wat zijn jouw uitdagingen?
  3. Welke eigenschappen helpen je verder?
  4. Waar krijg je inspiratie van?
  5. Hoe handel je?
  6. Wat is jouw unieke bijdrage?
  7. Wat is de volgende stap?

 

 1. Wat zijn mijn dromen en wensen? 

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is "Intuïtie".

Mijn intuïtie verder ontwikkelen is iets wat ik graag doe en mooi dat dit in deze legging die ik speciaal voor deze blog deed naar boven en kwam.

Vertrouwen op je gevoel en de logica van je hoofd loslaten. Vertrouwen op je intuïtie. Wat zegt je hart? Als je alles kunt doen en zijn, wie ben je dan en wat doe je dan op dit moment? Uw hart is de poort naar de ziel. De weg voorwaarts lijkt wellicht verborgen, maar als je jouw instincten volgt komt alles goed. Je word intuïtief geleid en beschermd. Moed en vertrouwen zijn nodig om jouw unieke pad te lopen. Houd een dagboek bij. In je intuïtie zit een grote wijsheid en innerlijke kracht verscholen.

 

Intenties.

Ik luister naar mijn hart.

Mijn hart en hoofd zijn in balans.

 


2. Wat zijn mijn uitdagingen?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is “Vraagtekens bij uw overtuigingen”.

De tip bij deze orakelkaart was: kijk objectief naar jouw overtuigingen en kijk hoe deze jouw beperken. Overtuigingen kun je bewust en ook onbewust overnemen van je familie, vriendenkring en ook uit de maatschappij. Bevrijd jezelf van de overtuigingen die niet langer zinvol en ondersteunend voor je zijn. Welke heb je nog nodig? Vervang je overtuigingen door liefdevolle overtuigingen. Onderzoek alles met een open geest. Het leven veranderd in een rijk en kleurrijk tapijt van eindeloze waarheden en gezichtspunten.

 

Intenties. 

Ik vervang alle negatieve overtuigingen door nieuwe liefdevolle overtuigingen.

Mijn hart en geest staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen.

 

 

3. Welke eigenschappen helpen mij verder?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is “Zee van Liefde”.

Deze kaart duidt op een positieve verandering. Blijf niet stilstaan bij het verleden, laat het los en omarm het heden. Zie de positieve effecten van vroegere keuzes. Het leven veranderd voortdurend in overeenstemming met jouw ziel. Al onze ervaringen verrijken ons op een bepaalde manier. Alles helpt om de liefde groter te maken.

 

Intenties. 

Ik richt me op de kracht van het nu.

Ik zegen het verleden en laat het los.

 

 

4. Waar krijg ik inspiratie van?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is “Veld van Dromen.”

Weten dat ik precies ben waar ik moet zijn. Dromen tot werkelijkheid laten komen. Met een liefdevolle houding iedere dag genieten. Dankbaar zijn voor mijn leven en de vele zegeningen op mijn pad. Richt je op vreugde en alles wat mooi is in je leven. Mijn leven is een pad van dromen.

 

Intenties. 

Ik bereik alles wat mijn hart wenst.

Mijn leven is een veld van dromen, vol eindeloze mogelijkheden.

 

 

5. Hoe handel ik?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is “Berg van Jade”.

Kijk terug en realiseer je hoe ver je gekomen bent. Wees dankbaar voor de ervaring. Luister naar je hart en volg haar wijsheid. U kunt vreugdevol blijven in welke situatie u zich ook bevind. Het leven is hoe dan ook prachtig.

 

Intenties. 

Ik vier het leven.

Ik waardeer elk moment.

Ik ben dankbaar voor dit leven.

 

6. Wat is mijn unieke bijdrage?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is "Vergeving".

Al een tijdje ben ik bezig geweest met “vergeven voor gevorderden”. Een mooi ritueel waarmee je de mensen, dieren en situaties op jouw pad kunt vergeven. Erg mooi dat de kaart “Vergeving” nu op deze plek in mijn orakel legging naar voren komt.

Loslaten van het leed en onrecht in het verleden en daarmee samenhangend loslaten van je eigen pijn. Vergeven betekent niet dat je de kwetsende daden van anderen goedkeurd of door de vingers ziet. Door vergeving bevrijd je jezelf en zal je leven ten goede veranderen.

 

Intenties.

Ik bevrijd mezelf door een ander te vergeven.

Ik toon liefde en respect naar mezelf door anderen te vergeven.

 

 

7. Wat is de volgende stap?

In de kaarten set “De wijsheid van het gouden pad.”  pakte ik een orakelkaart. De kaart is "Samenwerking".

In samenwerking met anderen bereik ik mijn doelen. Een positief resultaat is te bereiken in samenwerking met anderen. 

Uit de orakel kaartenset "De weg naar je levensdoel." trok ik de kaart "Schriftelijke stappen".  Er zullen schriftelijke stappen volgen in mijn beroepsleven. Deze stappen zijn zeer belangrijk om mijn professionele wensen te vervullen. Het is tijd om een nieuwe richting in te slaan. Je zal beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Heb vertrouwen, want dit leidt tot positieve veranderingen. 

 

Intenties. 

Ik werk samen met de mensen om mij heen en bereik moeiteloos mijn doelen. 

Ik vertrouw op mijn gouden pad. 

 

Werken met intenties. 

Bij de kaarten die ik hierboven gepakt heb en beschreven heb staan ook iedere keer intenties genoemd.

Met intenties kun je jouw dag beginnen of meer vrede vinden in het huidige moment.

 

Advies voor jouw gouden pad. 

Ieders pad is anders, dus een algemeen advies vanuit mijzelf is dat je dichtbij jezelf blijft en je dingen doet en mensen ontmoet die een bijdrage voor je zijn.

Geniet ervan want het is een ‘easy ride’, oftewel een makkelijke weg. Vele bijzondere gebeurtenissen en magische momenten zullen elkaar opvolgen. Het zonnetje straalt je tegemoet.

    

Giraffe. Foto van Gertie.