Luisterkind®.

Luisterkind is een methode waarin een Luisterkindwerker op afstand (dus in de energie) contact maakt met een kind of volwassene of dier en een Luisterkind afstemming op papier zet.

   In de energie stem ik als Luisterkindwerker af op jouw ziel en onderbewustzijn om te horen wat er gezegd wil worden, omdat daar al jouw wijsheden en antwoorden liggen. Deze wijsheden en antwoorden komen dan niet vanuit jouw hoofd of ego, maar vanuit jouw hart. In jouw hart weet je wat goed voor je is en daardoor bewandel je ook het meest zuivere pad.  


Een luisterkind afstemming mag je voor jezelf aanvragen en ook voor jouw baby of kind. Bij kinderen boven de 10 jaar, moeten zijzelf ook toestemming geven voor de luisterkind afstemming. Ook voor jouw huisdier of nabij familielid met bijvoorbeeld dementie of een overleden dierbare, kan ik een luisterkind afstemming op jouw verzoek maken. 

    Tijdens de luisterkind afstemming luister ik naar jou of naar degene voor wie je de afstemming hebt aangevraagd mits diegene toestemming geeft. Mocht je de aanvraag voor iemand anders doen, dan zal ik de overledene of degene met dementie of jouw huisdieren voorafgaand aan de luisterkind afstemming vragen of zijzelf ermee akkoord gaan. Ik luister naar degene voor wie de afstemming is aangevraagd en schrijf diens eigen inzichten, oplossingen en praktische handvaten op. Vervolgens stuur ik deze luisterkind afstemming naar jou toe per email of whats-app.


Voor een luisterkind afstemming heb ik jouw naam, leeftijd en een foto nodig. Ook ontvang ik graag een korte situatie schets. Mocht je een aanvraag voor iemand anders doen, dan ontvang ik van diegene graag een foto met toelichting van de situatie. Je kunt met al jouw vragen bij mij terrecht. Ik luister naar wat je te vertellen hebt en schrijf dit op papier, zodat je de luisterkind afstemming erna kunt teruglezen. 

    Hier volgen een aantal voorbeeld vragen waarmee je bij mij terrecht kunt. Slaapt jouw kind slecht en wil je weten hoe je dit kunt oplossen of wat er bij jouw kind speelt, zit je zelf niet lekker in je vel, loop je tegen andermans gedragingen aan, weet je even niet meer hoe je iets praktisch aanpakt of wat je het beste kunt doen, heb je een kinderwens of ben je zwanger en heb je concrete vragen hierover, heb je vragen over jouw eigen geboorte of huilt jouw kind/baby veel, wil je iets vragen aan een overleden dierbare of iemand die niet meer goed kan communiceren. 


Nadat ik de bovenstaande gegevens heb ontvangen, maak ik op afstand de luisterkind afstemming in de energie. Dit betekent dat je niet hoeft langs te komen en je hoeft ook niet op een bepaald tijdstip ervoor klaar te zitten. Stuur jouw concrete vragen met de achtergrond informatie op. Na de betaling van de aanvraag, krijg je binnen 2 weken jouw luisterkind afstemming via whatsapp of in jouw emailbox. 

    Wanneer je jouw luisterkind afstemming leest, is er vrijwel altijd herkenning en een gevoel van opluchting. Belangrijke zaken die spelen bij jou of degene voor wie je de afstemming hebt aangevraagd zijn benoemd, de inzichten staan op papier en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Nu is het aan jou om met deze nieuwe inzichten en handvatten zelf door te pakken. 


Ook een luisterkind afstemming aanvraag voor een huiszuivering is mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld bij slecht slapen of negatieve energie in huis worden ingezet. Graag ontvang ik hiervoor jouw naam, adres met plaatsnaam en plattegrond van het betreffende huis en/of de ruimte waar je de huiszuivering voor wilt inzetten. Ook achtergrond informatie van de plekken waar je negatieve energie in huis en/of de ruimte ervaart bij de aanvraag zetten.  Wil je een luisterkind afstemming aanvragen, zie dan mijn gegevens bij "TARIEVEN EN CONTACT".